De boxspring met Multi Contour Support

Royal Dream boxsprings kenmerken zich door een unieke vering. De speciaal voor deze boxspring ontwikkelde 7-zone pocketveren (275 st/m2) zijn thermisch gehard en hebben een aanpassing in de schouderzone waardoor de hinderlijke druk wordt weggenomen en u fit ontwaakt.

De MCS toplaag is een samenspel tussen natuurlatex en verschillende hardheden HR-koudschuim. Deze intelligente comfortlaag biedt in combinatie met de boxspring en de gezoneerde matras een ergonomische ondersteuning voor alle lichaamsvormen en gewichten.

Het geheel is voorzien van een beschermende UV-protector om veroudering tegen te gaan. De hoes van meubelstof is voorzien van een speciale grip in de elastische spiegel die voorkomt dat de matrassen kunnen schuiven zodra de boxspring wordt versteld.

Alle boxsprings zijn voorzien van een dempende en ventilerende onderlaag van linnen en kennen geen harde rand in de midden.

De vlakke uitvoering is leverbaar in een lage en hoge variant. Daarnaast is er ook een eenvoudig te bedienen elektrische verstelbare boxspring leverbaar.

Veelzijdig en persoonlijk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook daarin bent u uniek. Smaak is persoonlijk en iedere slaapkamer is anders. Met de ruime collectie meubelstoffen, bedpoten en hoofdborden kunt u zelf uw bed geheel naar eigen smaak samenstellen. Heeft u speciale wensen? Wij maken uw bed op maat.

Ook is het mogelijk om uw Royal Dream Boxspring een ‘Scandinavische-look’ te geven door de matrassen te laten meestofferen in de stof van de boxspring en te voorzien van een topmatras.

De Royal Dream topmatras is naast comfortabel ook praktisch in gebruik bij het opmaken van uw bed. Bij een verstelbaar bed kunt u een 2-persoons topmatras ook als broekmodel laten uitvoeren. Deze heeft een split aan het hoofdeinde zodat het zitgedeelte van beide bedden individueel instelbaar blijft zonder dat er sprake is van een naad tussen de beide bedden.