1Hoe bepaal ik welke matras voor mij het meest geschikt is?
Welke matras voor jou de meest geschikte is, is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk is je lichaamsbouw van belang, maar ook allergieën en fysieke klachten kunnen de keuze voor een matras beïnvloeden. Uiteraard raden wij aan om te gaan proefliggen bij een van onze winkels bij jou in de buurt. Alle Royal Dream matrassen kunnen op zowel een lattenbodem als boxspring worden gebruikt. Houd er wel rekening mee dat er verschil is in ligcomfort. Een lattenbodem geeft een directe, stabiele ondersteuning, terwijl een boxspring over het algemeen wat zachter ligt.
2Hoe kan ik een matras het beste reinigen?
Het is mogelijk de matrashoek (tijk) te reinigen. Let op:

Het type 'coole' tijk van 3D-breisel is afwasbaar in de machine, het type 'warme' tijk van velours is alleen geschikt voor chemische reiniging. Meer informatie over het type tijk en de wasvoorschriften vind je op het etiket aan de binnenzijde van de afritsbare tijk.

In de vilten ventilatiebodem van de matrassen bevindt zich een rits. Open deze niet, de rits is er voor productietechnische doeleinden in gemaakt.

Raadpleeg voor meer informatie het wasetiket aan de binnenzijde van de afritsbare tijk. De overige toppers hebben in veel gevallen wel een rits aan het hoofdeinde, deze is er voor productietechnische doeleinden in gemaakt.

Daarnaast vind je in onze vlekkenwijzer tips hoe je vlekken in textiel kunt verwijderen.

3Hoe moet ik mijn bed/dekbed/kussen/overtrek onderhouden?
Je Royal Dream product is verzekerd van een lange levensduur. De diverse producten worden geleverd met een handleiding of wasvoorschrift. Raadpleeg onze onderhoudstips.
4Waar kan ik proefliggen?
Om erachter te komen welke matras het meest voor jou geschikt is, kun je proefliggen bij een Royal Dream dealer. De winkels bieden veel testbedden voor uitgebreid proefliggen. Kijk bij 'Dealers' voor de dichtsbijzijnde winkel.